Olyan fajta vagyok, aki állandóan stresszel és izgul minden miatt, a normálistól 1000-szer jobban, emiatt már súlyos szívritmuszavarom is kialakult. Hogyan tudnám leküzdeni vagy úrrá lenni rajta?
Két dolgot tudnék javasolni,de ezeket egy pszichiáter,pszichológus jobban elmondaná,de röviden ennyi:
-menj vissza arra az időre gondolatban ,amikor kezdődött:ott lesz egy gócpont,amit fel kellene oldani--biztos volt ilyen,keresd meg!-talán gyerekkorodban,esetleg szüleiddel való kapcsolat:kevés szerettet kaptál,iskolai teljesítménykényszer...ilyesmiket keress.(a szeretet és szülői elfogadás hiánya szinte biztos szerepel benne)
--ha megtaláltad és oldódik a dolog,(ez nem kis meló lesz,előre szólok-szakember nélkül lehet nem is megy)-utána szemléletváltásra van szükséged,hogy ne lásd a dolgokat olyan nagy horderejűnek,nagynak,hanem a kicsinek,megoldhatónak..stb.
Remélem felbátorít amit írtam és kérsz szaksegítséget.Nem biztos,hogy évekig kell járnod, ne aggódj,lehet elég lesz,ha megmutatja a módszert és azt majd tudod folytatni egyedül is.
Köszönöm a válaszaitokat! :-)
Tudom,amit javasoltatok sokat segítene a bajomon.
A jógát már rég ki szerettem volna próbálni és egy szakember segítségére is nagy szükségem volna.
Ráveszem magam és kérek segítséget. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!