A szociopaták tudják magukról, hogy azok? Baj, ha megtudják magukról? Miért nincs fent a neten olyan kérdőív, amit kitöltve kiderülne az illetőről, hogy szociopata-e?
Szociopata más néven antiszociális személyiségzavar. (rosszabb esetben pszichopata is)
Bűnözés, másoknak szándékos károkozás, kegyetlenség, manipuláció, kötődési képtelenség. Társadalom ellenesség. Ez mind jellemző rád?
Egyébként van rá teszt, de csak a pszichológus kezébe és nem önjellemzésre.
nekem van egy hivatalos, bevált "tesztem"
felteszek neked egy kérdést, és válaszolnod kell rá.
a kérdés:
“Ez a történet egy lányról szól! Az édesanyja temetésén találkozik egy férfival, akit eddig nem ismert. Azt gondolta, ez a férfi lenyűgöző, Annyira hitt abban, hogy ő álmai hercege, hogy beleszeretett, de soha nem kérte el a telefonszámát és aztán…….. Néhány nappal késöbb a nő, megölte a nővérét!
válaszolj rá, és addig ne nézd meg, mit írtam lejjebb, amíg nem válaszoltál!!
de télleg!
ja, és csak egy választ adhatsz (azt, ami legelőször az eszedbe jut)
ha a válaszod:
mert a nővérének viszonya volt a férfival
akkor nem vagy szociopata
de ha a válaszod:
mert a nő remélte, hogy a nővére temetésén ismét találkozik a férfival
akkor minden valszószínűséggel az vagy!
ezt vedd komolyan.
szerintem tudják magukról
a szociopaták tárgynak tekintik az embereket, és csak a saját érdekeiket tartják szem előtt. Ezért ha a 2. válsazt adtad, akkor 99% hogy az vagy.
Ezek szerint én nem vagyok az.:)
Azért érdekelt, mert már többször mondták rám általános és főleg középiskolás közösségemben, hogy az vagyok, pedig én semmit sem ártottam nekik, csak egyszerűen valamiért nem bírtam beilleszkedni. Talán azért, mert a közeledési stílusukat /lekezelő/ nem tartottam megfelelőnek. Így aztán soha sem ismerhettek meg (az osztálytársaim) középsuliban 5 év alatt, és szerintem dühítette őket, hogy nem törtem meg, a próbatételeikben, és azért illettek ezzel a jelzővel.
Utolsónak. Most már értem, hogy miért van, hogy sokszsor nem is érthető átlagember számára, hogy mit miért is követnek el.
Azért az már durva, hogy többszörösen vagy sikerül-vagy nem alapon képes a saját nővérét is megölni.
A többszörösent úgy értem, hogy
1. nem biztos, hogy eljön,
2. Nem biztos, hogy megadja a számát és így tovább.
Kösz a választ.
Egyébként te pszichológus/pszichiáter vagy?
Ja még kérdésem lenne ezzel a sztorival kapcsolatban. Ha a nő szociopata (azt olvastam bennük nincs félelem), akkor miért nem kérte el a férfi telefonszámát. Gondolom az ilyen nagy ő-vel való találkozásokkor az ő gyomruk nem szorul össze, mint az átlagemberé szokott...
A "hitt benne" azt jelenti gondolom, hogy igazából nem érezte a szerelmet.
18:16-nak.
Nem. Talán egyedül a manipuláló-képesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!