Most ez az erzes amit erzek normalis?
Mikor osszejottunk a baratommal magasbol tettem ra arra h milyen csajokkal volt es miket csinaltak egyutt.Most egy eve vagyunk egyutt es amikor kezdi meselni a regi kapcsolatait egyszeruen rosszul esik es par napig nem tudom kiverni a fejembol azt a gondolatot h talan jobban szerette a volt baratnoit mint engem.
Kb 6 honap utan kezdodott es nem tudom eldonteni h normalis ez vagy nem?
Szia!
Ez egy nagyon kínos dolog, mert az ember kíváncsi, de mégsem akarja hallani. A megoldás az, hogy kérd meg, ne meséljen a múltjáról, és lehetőleg te se kérdezz róla! Normális érzés egyébként, csak tudni kell kezelni. Én emiatt rengeteget szenvedtem előző kapcsolatomban, és amikor előjött a mostaniban is, rájöttem, hogy én vagyok a hibás. Nagyon nehéz, de meg kell állni, hogy rákérdezz dolgokra, és tudomásul kell venni, hogy előtted is volt magánélete. Az a múlt, most nem véletlenül van veled! ;)
Sok sikert, és akaratot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!