Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezmiez? Kiakarnak nyírni,...

Ezmiez? Kiakarnak nyírni, vagy mi? O. O

Figyelt kérdés

Már körülbelül 3-4 éve szedem a stratterát... és most az előbb találtam egy oldalt..

[link]

most ez tényleg veszélyes? kérnékszépen bővebb leírást mert már semmit nem értek. 15/L

2010. dec. 28. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolkozz egy kicsit! 3,5 millióan szedik és 234 eset mellékhatással!Ezen az alapon a világ minden egyes gyógyszerét be lehetne tiltani! Olyan gyógyszert még nem találtak fel ami 100%-os mellékhatás nélküli lenne! A Penicillin emberek százmillióinak az életét mentette meg és vannak igen kevesen akik túlérzékenyek rá! Akkor nosza tiltsuk be? Megint valakik találtak sz**t amit kevergethetnek!Több éve szeded? És hat? Van észlelhető rossz hatása? Akkor? Én vegyész vagyok, miben fogadunk hogy akik most kevergetik a sz**t totál hülyék a legelemibb kémiai és biológiai ismeretekhez? És még számolni sem tudnak! Egy tízezrelék a mellékhatás!
2010. dec. 28. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem vitatkoznék, csak nagyon tele a púpom a nagyképű, pökhendi hozzászólásokkal.

"Én vegyész vagyok, miben fogadunk hogy akik most kevergetik a sz**t totál hülyék a legelemibb kémiai és biológiai ismeretekhez"

Ezzel szemben a másik állítás: "Peter Schönhöfer professzor, az arznei-telegramm nevű gyógyszerszakmai hírlevél készítője is súlyos aggályokat fogalmaz meg a dokfilmben az előzetes szerint. Kifejti, hogy a nevezett gyógyszerben található anyagok olyan hatást váltanak ki, mint az amphetaminok vagy, mai szóhasználattal, mint a speed. Ezek veszélyes hatóanyagok, mert túlzott izgalmi állapotot idéznek elő, beleértve az önagressziót, azaz az öngyilkosságot – fogalmaz a ZDF"

Igazságot nem tudok tenni, de a kérdezőnek javasolnám, hogy ilyen komoly, tudományos kérdések eldöntésére ne itt a GYK-n kérdezősködjön, mert ez nem egy szakmai fórum.

2010. dec. 28. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!