Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem úgy mint ha nem...

Miért érzem úgy mint ha nem én lennék a testemben hanem valaki más?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már két hete mint ha nem én lennék a testemben,mint ha nem is élnék hanem csak úgy vagyok és ami egy adott nap történik velem az megse történik hanem csak álmodnám pedig másnap ugyan úgy emlékszem rá.Mint ha nem is élnék, de mégis vajon mi lehet ez mert nagyon aggaszt.
2010. dec. 27. 16:57
 1/5 gyuribacsika ***** válasza:
Nem vagy befelé fordulós és gátlásokkal teli?Visszahúzódó?Nem vagy sokat egyedül magányosan a szobában vagy nem ért mostanában sok stressz?Esetleg kialvatlan vagy fáradékony?
2010. dec. 27. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem derealizáció? Neten rá tudsz keresni. Nekem az volt, tudom, borzasztó kellemetlen, főleg, ha huzamosabb ideig fennáll és nem akar szűnni akármit is teszel.
2010. dec. 28. 09:31
 3/5 A kérdező kommentje:
igen elégg fáradékony vagyok mostanában.de ugyan ugy félek is ettől az érzéstől.amúgy pánikbeteg vagyok.és ezt a derealizációt nem lehet elhagyni ha a tudatomat másfelé terelem?
2010. dec. 28. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem ment a figyelem elterelés :( Nálam is van pánikbetegség, de a derealizáció jobban zavart, ezért elmentem orvoshoz, kaptam pánikra gyógyszert, amitől a d. is elmúlt sikeresen. Javaslom, hogy te is fordulj orvoshoz, beveszed a gyógyszert, 2 hét és kutya bajod nem lesz.
2010. dec. 28. 16:38
 5/5 Sandor30x válasza:
Szia üdvözőllek,mien gyógyszert szedtél?
szept. 14. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!