Cipralex. Lehet váltanom kell? Vagy még várjak?
3 hete szedem a Cipralexet, este 1 szemet /10mg/, a második héten tök jól elvoltam, de most egy pár napja megint pánikszerű érzésem van, mondjuk nem "tör ki" rajtam, de mégis rossz a közérzetem :S Hozzáteszem, a szivemmel is vannak gondok, vagyis nekem gond, doki szerint semmi baja /systolém van vagy mi.../ De engem ezek a "bedobbanások" tettek úgymond pánikbeteggé :S és hiába az orvosi megnyugtatás, nem bírom róla elterelni a figyelmem, pedig azt hittem, a Cipralex majd segít....Sok helyen olvastam, itt is, hogy az antidepi ha elkezd hatni, olyan lesz az ember, mintha kicserélték volna, de én még ezt nem igazán érezm :S Nem érzem azt, hogy gyógyult lennék.... Várjak még? 3 hét még kevés, h kifejtse igazán a hatását? Vagy váltsak? Sokat nem szeretnék vele kísérletezni, az az igazság! :/
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szija!
Én 3 éve szedem a Cipralexet, amit azért kellett elkezdenem, hogy tudjak iskolába járni. Nekem 4 hét alatt állt rá a szervezetem, és utána éreztem magam biztonságban. Sajnos más megoldás nem volt. Szerintem várj a hatással még...
Mellékhatásként én 15 kilót híztam, amit nagyjából már sikerült leadnom. Én sajnos teljesen hozzászoktam, és ahogy hozzászokik a szervezet, már nem elég a gyógyszer, hanem Xanaxot is szedek hozzá:S Én a külső vélemények során hallottam, hogy más lettem. Én ezt abban érzékelem, hogy lelassultam. Egy nyáron át szerencsére nem kellett szednem, szépen fokozatosan leálltunk vele, de ahogy elkezdődött az iskola újra a rabjává váltam. nagyon szurkolok neked, hogy legyőzd a betegséget!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!