Hogy zajlik egy elvonókúra?
Figyelt kérdés
Édesapám alkoholista. Ha minden igaz (és nagyon remélem, hogy igaz), akkor januárban elvonókúrára megy. Nagyon félek. Hogy zajlik egy ilyen? Mit csinálnak vele? És milyen hosszú ideig tart?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2010. dec. 18. 20:29
1/13 anonim válasza:
Elviszik távoli helyekre dolgozni. Ha nagyon súlyos,csak úgy zokhat le,ha folyamatosan mást csinál,mondjuk kapál meg ilyenek!:( Egy max két év?? De nem akarok hülyeséget mondani...
2/13 anonim válasza:
Első te ezt hol álmodtad?:D Úgy néz ki hogy befekszik valahova és orvosok folyamatos felügyelete alatt lesz.
3/13 anonim válasza:
Időtartalma meg változó lehet, de bármikor félbeszakíthatja önszántából is.
5/13 anonim válasza:
vICCET FÉLRE TÉVE,ÉN ÍGY HALOTTAM.
6/13 anonim válasza:
Viccet félretéve nagy baromságot mondtál...
8/13 anonim válasza:
Vannak rehabilitációs munkahelyek, de tömve vannak. A munka és az elfoglaltság a legjobb gyógymód persze orvosi felügyelet mellett.
9/13 anonim válasza:
Akkor azért, akkora baromságot,nem mondhattam...
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. De azért nem kell veszekedni. :))
2010. dec. 19. 13:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!