Egyre sürübben tör rám a retegés légszomj hányinger szédülés,szorit a melkasom magas vérnyomás. Ugy hallotam a pánik betegség tünetei nem tartanak egész nap, nálam viszont ezek a tünetek egész nap megvannak, és mellete sokat gondolok az öngyilkoságra ,apró problémákat is hatalmasnak látom és nem tudom kezelni ezt a dolgot már.
eléggé kivagyok már tőle. Szedek altatót Valeriannát de attol sem tudok aludni éjjel is rámtörnek ezek a dolgok.
Mi lehet ez?
Ha valaki van ilyen helyzetbe mint én jó lenne megosztaná velem ő hogy kezeli ezt..
2010. dec. 16. 17:43
1/9 anonim válasza:
Nem voltam ilyen helyzetben, de lehet hogy tudnék rajtad segíteni, írj privit ha érdekel!
2010. dec. 16. 19:01
2/9 anonim válasza:
Szia! Az egész napos rosszullét ha csak akkor jön rád amikor utcán vagy akkor az agorafóbia. Az hogy felnagyítod a problémákat az valószínűleg depresszióra utal. Én pánikbeteg,depressziós és agorafóbiás vagyok. A pánikbetegséget azért zárnám ki mert nekem a leghosszabb nem tartott fél-háromnegyed óránál tovább. Küldök privátban két linket ezeket töltsd ki majd küld vissza nekem a pontszámokat. Ha bármit nem értesz a két feladatsorban akkor írj privátba!
2010. dec. 17. 10:07
3/9 anonim válasza:
Előző vagyok, most jöttem rá hogy csak te tudsz nekem privátban írni. Ha érdekel a dolog akkor szívesen segítek kielemezni a témát és a feladatsort! Írj!
2010. dec. 17. 10:08
4/9 anonim válasza:
Pánikbetegségnél a szorongás miatt fennállhatnak egész nap bizonyos tünetek. Nálam pl volt a nehézlégzés, szívverés egész éjszaka, egy hétig nem tudtam tőle aludni. Antidepresszánst segít, még ha depresszió is van a háttérben, az arra is jó. Csak tapasztalatból mondom.
2010. dec. 17. 12:01
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez már több mint egy hónapja van és van hoyg egész nap igy érzem magam meg éjjel is.
Fogok irni privibe érdekel a dolog.
2010. dec. 17. 12:23
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez biztos, hogy pánikbetegség szorongással társulva. Ez egy jól gyógyítható betegség, látom már próbáltad a természetes gyógymódokat, de nem igazán válik be. Én is átmentem a lépcsőfokokon, elsőként én se nyúltam a gyógyszerhez, csak amikor már nem bírtam tovább, de nagyon gyorsan hatottak, és sikeresen kigyógyultam ebből a rémálomból.
2010. dec. 17. 15:04
7/9 A kérdező kommentje:
Attol tartok igazán hogy valami hülyeséget csinálok vannak ilyen gondolataim :(
Másnak is volt ilyen?
2010. dec. 17. 17:02
8/9 anonim válasza:
Szia! Megint én vagyok aki írta hogy küldj privátot. Ha küldesz, akkor elküldöm a teszteket és nagyon szívesen megbeszélem veled mivel én frissen gyógyult pánikbeteg vagyok. Írj!
2010. dec. 18. 10:39
9/9 anonim válasza:
Kényszergondolatok, nálam is volt. Lehet, hogy összetett a bajunk, de nagyjából ugyanaz, mégis egyetlen gyógyszer segít az összes tüneten, amiket leírtál, ugyanis minden tünetet egy bizonyos hormon okoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!