Hogy vegyem rá felnőtt barátnőmet, hogy forduljon szakemberhez (pszichológus, pszichiáter), mert szüksége van rá?
Figyelt kérdés
Egyre inkább elszakad a valóságtól, viszont nem látja be, hogy segítségre van szüksége. A szüleire nem számíthatok (ő se), párja nincs.2010. dec. 16. 11:35
11/12 anonim válasza:
Volt egy betegségem, lényegtelen, hogy micsoda, és barátaim, szüleim mondták, hogy menjek el orvoshoz, de én nem akartam, és leosztottam őket, hogy nem vagyok őrült, meg beszámíthatatlan, meg biztos szerintük se vagyok normális stb.
Aztán kb. fél év múlva tarthatatlan ez az állapot, és sírva könyörögtem otthon, hogy segítsenek keresni nekem egy jó orvost..
Szóval amíg saját magától nem kér segítséget, addig te SEMMIT nem tudsz tenni. Sajnálom.:(
Remélem hamarosan ő is belátja, hogy szüksége van a segítségre.
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm a normális választ.
2011. jan. 3. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!