Pánikbetegség? Ez hozzátartozhat?
Szóval tudom hogy pánikbeteg vagyok szedek gyógyszereket meg dokinál is voltam!
CSakhogy a minap olyan rosszullét jött rám hogy a szokásos izzadás,szédülés halálfélelem(ezeket már megszoktam:( ),
De olyan szinten görcsölt be a két karom hogy már fájtak az ujjaim szinte ökölbe szorultak és még legalább 10 percig fájtak benne az izületek 10-15 perc múlva semmi bajom nem volt!
A kérdésem az lenne hogy akinek pánikbetegsége van/volt előfordult e vele ilyen görcsös roham!
Sürgősen válaszoljatok légyszi hogy nincs e komolyabb baj!
Nekem 10 eve abortuszom volt, es ha barmifele cikket olvasok az abortuszrol, hogy az elhunyt magzatot megoltem, stb panikrohamot kapok. Nem kapok levegot es ajuldozom vagy el is ajulok. Korhazba se szivesen megyek, mert hirtelen rosszul leszek. Orvoshoz ezzel meg sosem mentem, probalom egyedul feldolgozni az egeszet, vegulis az ok az mar megvan. Probaltam tobbszor is bemenni a korhazba (masik korhaz), es mar elore felek hogy ujra rosszul leszek. De le akarom kuzdeni. Mostanaban mar nem tortenik semmi, viszont ha a neten abortuszos cikkeket olvasok rosszul leszek, nagyon orzaszto, szinte alig kapok levegot es csurog rolam a viz az egyik pillanatrol a masikra. Ezt is probalom legyozni, legutoljara annyira rosszul lettem hogy osszeestem es balesettel korhazba szallitottak. Azota atertekeltem sok dolgot, megbocsajtottam magamnak, talan talan elmult. De azert meg tennem kell par probat.
Igenis letezik panikbetegseg, es nagyon borzaszto, mert a testedet nem tudod kontrollalni, valami iszonyatos erzes, pedig az enyem az enyhebb valtozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!