Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ennek az oka? Mit...

Mi lehet ennek az oka? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Azon a helyen élek, ahol gyermekkoromban is (egy kis faluban), viszont éltem 9 hónapig Pesten is. Itt szinte utálok kimenni az utcára és találkozni emberekkel, meg akár megnyikkanni is előttük, pedig ismerem őket. Pesten sokkal inkább felszabadult voltam. Lehet azért van ez, mert apumat itt mindenki ismeri,a nagyvárosban meg én is egy voltam a sok közül? Azért van ez, mert nem szeretek kitünni a tömegből?
2010. dec. 7. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen én is faluban éltem 26 évig. Ott mindenki mindenkit ismert. Á nem volt jó! Négy éve városba költöztünk, itt nagyon szeretek élni. Nem kell állandóan parolázni, akiket meg ismerek szívesen találkozom velük.
2010. dec. 7. 10:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ez normális?
2010. dec. 7. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem normális, az hogy szorongsz amiatt, hogy mindenki ismer, és esetleg figyelik, hogy mit csinálsz, és tudod, hogy meg kell felelned egyes elvárásoknak, és, hogy nem tudsz felszabadultan csinálni semmit. De ha nem akarsz nem kell ezen változtatni, mivel nem olyan nagy probléma. Ha meg akarsz változni, ahhoz nem tudok sok tanácsot adni. Menj úgy az utcára, hogy erre nem gondolsz, és lesz@arod mások véleményét. Én ezt tenném, bár nehéz megvalósítani.
2010. dec. 8. 00:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt teszem, de akkor meg jön anyum és azt mondja, h. "nem viselkedhetsz akárhogy, apádat mindenki ismeri...." Elköltözni nem tudunk. :(
2010. dec. 8. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!