Mit tegyek, úgy érzem ide ragadtam? Nincs kedvem semmihez,elterveztem,hogy pénteken rendet rakok és még most sincs az.
Megfogadtam,hogy idén sportolok és egészségesen táplálkozok(már alig eszek édességet,chipset stb.).és mégsem sikerül.ugyanott tartok ahol tavaly,miért nem sikerül?megfogadtam,hogy többet megyek ki a barátokkal,de nem sikerül.itthon vagyok és énekelek táncolok el vagyok a magam kis világában.tavaly is ez volt,aztán jött a tavasz és én is kiníiltam nem csak a virágok.ez normális?
14/L
Velem is ez van néha, én nem csak télen.
Télen sok embernek rosszabb a kedve, úgy érzi nincs kedve, energiája semmihez, mindent csak halogat, állandóan álmos, sosem elég az alvás stb.
Ha a jóidő, napsütés közeledtével elmúlik, és azért olyanokat, amiket muszáj megcsinálsz (pl. tanulás, egy házidolgozat megírása, rendrakás az asztalon, ha vendégek jönnek, kutyatálját kitakarítani, mert piszkosból nem ihat stb,) akkor normális. Ha annyira nincs kedved semmihez, hogy ebből már komoly problémák adódnak, akkor érdemes felkeresni a háziorvost, majd pszichológust, ha szükséges. De szerintem veled nincs semmi gond, ez normális, télen mindenki depis egy kicsit.
Gondolom ezzel o.társak is így vannak :)
Szerintem nincs semmi gond, egyél sok gyümölcsöt, ha kell szedj vitamint, hogy energikusabb legyél. És este feküdj le időben, ha sikerül.
Ha véletlenül napos idő van menj ki gyorsan :)
Ez teljesen normális, ha jön a tavasz magával hozza majd a jókedvet is :)
Tokeletesen megertelek,en is igy vagyok ezzel,egyedul elvagyok a szobamban,enekelek,tancolok,logok a neten,mar kimenni sincs kedvem a barati korrel,lusta vagyok hozza,unok mindent es mindenkit.
Nem az elso eset,es tavasszal en is helyrejovok...Hianyzik a napsutes ilyenkor,telen.Ez depisse teszi a hangulatomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!