Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítség! Miért akarok én...

Davide96 kérdése:

Segítség! Miért akarok én törni-zúzni? MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés

Sokszor rámjön a dühroham pl.: az iskolába dolgozat közben a padot ütottem. Kettétörtem új nokia 6290 es kitűnő állapitban lévő mobilom(kinyithatós)

falat szekrényt ajtót ütök. multkor oszt társam nyomtam be az üvegbe

2010. dec. 4. 22:10
1 2
 1/14 tamas0007 válasza:

Azert,mert valami baj van a fejeddel.Menj el orvoshoz!!!

Vagy az is lehet ,hogy idegbajos vagy!!!

2010. dec. 4. 22:13
 2/14 anonim ***** válasza:

1 kezeltesd magad

2 mozaikozz, akkor törhetsz ;)

2010. dec. 4. 22:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Szedj Magne B6-ot, vagy valami enyhe nyugtató mellé! Ha továbbra is törsz-zúzol,fordulj orvoshoz!!
2010. dec. 4. 22:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Velem is így volt, bár nem ennyire előrehaladottan. Menj el orvoshoz, és ezt nem viccből mondom. Mondhat akárki akármit, én miután végeztek a "kezeléssel"(heti 1 óra nem is annyira sok) boldogabb lettem. Másik oldalról az életeden is változtadnod kell(saját tapasztalat) ez bizony azzal jár, hogy elfoglaltságot keresel. Én gitározok, nemrég kezdtem, de kitölti az időmet. Amikor ez volt velem elmagyarázták, hogy az agressziómat nem tudom teljesen levezetni a gépezéssel, ezért uccu elmentem ismerősömmel capoeirára, ami azóta ugyan megszűnt, de mindenképpen hasznos volt, és segített kivezetni.Sok sikert.
2010. dec. 4. 22:21
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia! Ez segit rajtad ha napi 1x megnézed

http://www.youtube.com/watch?v=nmyHJrBNATw&feature=related

2010. dec. 4. 22:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Kedves Barátom!

Én is hasonló problémákkal küszködtem, mára viszont teljesen normális életet élek. Az alábbi dolgokon változtattam:

1. elkezdtem küzdő sportolni, profikkal, ahol mindig rommá vernek. A fájdalom a reggelim, és élvezem, főleg mikor én is lebaszhatok nekik párat.

2. kijárok focimeccsre, ott két óráig őrjöngök, üvöltözök, olyan idegbeteg vagyok, hogy majd fel robbanok, és kitépem a kerítést a helyéről

3. összejöttem egy csajjal, és bizony kapja az ívet :D

2010. dec. 4. 22:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Első ránézésre hiperaktív vagy, Ritalin kell neked ha mondom. Menj orvoshoz. És addig ne vegyél drága dolgokat.
2010. dec. 4. 22:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Impulzus kontroll zavarod van, ha 18 elmúlsz borderline vagy impulzuszavaros személyiségzavarosnak fognak tartani, ha addig nem rendeződsz.

Elkényeztettek?

2010. dec. 5. 01:00
 9/14 anonim ***** válasza:

kólát, kávét, alkoholt kerüld egész életedben

embereket, állatokat is bántani akarsz néha, vagy csak tárgyakat?

2010. dec. 5. 11:54
 10/14 A kérdező kommentje:
Emberekkel csak elképzelem.Álaatokat csak macskát.
2010. dec. 5. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!