Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Néha nagyon magam alatt...

Néha nagyon magam alatt vagyok, néha meg nagyon fent. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Van, hogy napokra magamba roskadok, és nincs kedvem semmihez, legszívesebben fel sem kelnék, minden rossz és minden negatív. És van, hogy enne pont az ellentétét érzem: szinte már irreálisan fel vagyok dobva, teljesen pörgök, és olyankor nem figyelek semmire és senkire, semmi sem tudja elrontani a kedvem. És amikor az egyik átvált a másikba... Az szörnyű. Gondolom, sima hangulatváltozás, de nekem ez nagyon rossz, nem tudom kontrollálni, kezelni ezt a két végletet. Érzett már valaki hasonlót? Hogy lehet ezt kezelni?
2010. dec. 1. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok, főleg télen. Nincs igazi inspiráció ilyenkor ami feldobna.
2010. dec. 1. 20:35
 2/4 anonim válasza:
Mániás depressziód van valószínűleg fordulj orvoshoz
2010. dec. 1. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Vitaminhiány.Ha elmúltál 25 és férfi vagy,akkor lehet alacsony tesztoszteron szint is.

De lehet sima szeszélyesség is:).

2010. dec. 1. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Bárkivel előfordulhat, főleg, ha fiatal az illető. Kamaszkorban szinte mindenkinek ingadozik a hangulata a nagy lelkesedés és a mélabú között. Később ez ritkább.

Ha a hangulatingadozás kóros mértéket ölt és súlyosan akadályozza az embert az érvényesülésben, akkor érdemes vele orvoshoz fordulni.

2010. dec. 1. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!