Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A magunkba fojtott érzelmek...

A magunkba fojtott érzelmek gyűlnek?

Figyelt kérdés
Ha valaki évekig magába fojt mindenféle érzést azok eltűnhetnek nyomtalanul, vagy később előtörnek és mondjuk személyiség zavarokhoz vezetnek minden esetben?
2010. nov. 25. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Később előtörnek mindenféle betegség formájában.
2010. nov. 25. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyűlnek bizony, és egyszer kirobbannak. Vagy betegség vagy dühroham vagy sírógörcs formájában.
2010. nov. 25. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:

igen,könnyen előtörhetnek.a pszihopata emberek élettörténete is erről szól,gyerekkorukban sok mindent le kellett nyelniük,és mivel nem tudtak védekezni,nem tudták kiadni a dühüket,haragjukat,és így felnőttként mikor már önállóak lesznek,elkezdenek gyilkolászni,meg törni-zúzni stb...

mi az amit elfolytasz,ha nem indiszkrét?

2010. nov. 25. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyűlnek, de vannak bizonyos lejárati idők. Egyes érzelmek elmúlnak egy idő után. De a legtöbb ilyen esetben a gyűlés sokkal gyorsabb, mint az amortizáció.
2010. nov. 25. 19:23
 5/5 A kérdező kommentje:

18:59-es: semmi konkrét, szinte mindent magamban tartottam, leginkább az érdektelenségem zavart, hogy tudtam hogy ez most valami fontos lenne de nem éreztem semmit... Most pedig néhány átlagosnak tűnő dolog (sorozat pl) kihoz belőlem erős (nem gyilkolászós), furcsa (?) érzéseket.

Köszönöm az eddigi (és további?) válaszokat!

2010. nov. 25. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!