Lamotrigint kaptam státusz epilepticusra. Mikortól lesz hatása?
Figyelt kérdés
Státusz epilepticus miatt kaptam egyelőre a kezdő adagnál vagyok. Sajnos nem érzem a hatását ez a 2. szem amit bevettem tegnap volt az első. Mikortól lehet ennek hatása?2010. nov. 23. 19:46
1/3 anonim válasza:
Betegtájékoztatóban nincs leírás, az orvos mit mondott mennyi idő után hat? Én antidepresszánst szedek, a tiedet nem ismerem, az enyémnek kell 2-3 hét, vagy még annál is több idő.
2/3 A kérdező kommentje:
Nincs leírva sajnos. 2. szemen vagyok túl de nem érzek nagy változást csak álmos leszek és annyi el is alszok tőle lassan... bár kicsit jobb de ez még nem az igazi nekem.
2010. nov. 23. 20:02
3/3 anonim válasza:
2 szem nem sok, talán fokozatosan fejti ki a hatását, várj még egy kicsit. Tudom könnyű mondani, én is türelmetlen vagyok 2 hét után, hogy nem javulok még rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!