Egy összetett munkaalkalmassági teszt (fényképek, színek sorba tétele, rengeteg kérdés) alapján az embert tovább küldhetik szakorvoshoz, vagy csak a munka betöltésére való alkalmasságot nézik?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt kitöltöttem egy ilyen tesztet, két fajta munka volt, csak egyiket tölthettem be, az emberek 99százaléka mindkettő munkára alkalmas volt. Most pszichiátriára járok, de tesztet még nem töltettek ki velem, pedig örülnék neki, ha komolyabban utána néznének mi a bajom, nem elégszek meg, ha kapok egy gyógyszert és jól vagyok, jó lenne tudni mi a bajom pontosan. Ha most kitöltenék egy ilyet, lehet, hogy más eredmény jönne ki, változhattam az évek alatt? Vagy azelőtt is kijött valami, csak nem foglalkoztak vele illetve csak a munka szempontjából elemezték a tesztet?2010. nov. 20. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!