Mi a véleményetek a pszichológiai vizsgálat során alkalmazott Szondi tesztről?
Ez az egész egy nagy szar. ott verem át a pszichológust ahol akarom. Ha akarom sikerül a teszt ha akarom nem .
Már csináltam: anno rendör voltam akartam sikerült a teszt,aztán leszereltem akartam segélyt kitöltettek velem megint egyet rossz lett. átvertem öket. ennyi
A kérdezőnek !
Leírásod alapján nem valami szabályosan és hozzá értően végezték nálad a tesztet, úgyhogy akár mi is lett a végeredmény nem igazán mérv adó.
Mikor nálam próbálkoztak csinálni ilyet (akkor még nem tudtam, hogy mi ez, vagyis hitelesen álltam eléje) azt úgy csinálták, hogy szemben ült velem a doki vagy ki, és több fordulós körben kellet kiválogatni a szimpiket és a nem szinpiket.
Vagyis végig nézte a reakciókat is közben. természetesen nekem sem volt egyik sem szimpatikus, ezért a legkevésbé szimpatikusakat, és unszinpatikusokat kellet válogatni. Egyedűl ő volt aki x-lgetet valamit amit én nem láttam, hogy hova x-el. Tehát nem egyszerre láttam az arcokat, hanem 8-as csoportokból választasz, és a kiesőket mindig vissza rakják. vagyis addig mennek a fordulók amíg 2 v.4 kivételével az összes őrültet nem találod legaláb kevésbé unszinpatikusnak. Így nekem vagy fél órát is eltartot.
Eddig 2 oldalt találtam ahol 8 fényképről tudni lehet, hogy milyen ösztönt takar/képvisel, a másikat sajna nem találom.
Na, ahogy elküldtem a választ persze, hogy megtaláltam a másika is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!