Milyen az a pszichológiai vizsgálat?
Beszelgetnek veled. Nemtudom mire gondolsz, de anno enis voltam ilyenen szerintem. Nezik a turelmed, mimegy jobban mi nem, nagyon sok mindent. A vegen van egy eredmeny ahol az agyad valodi szinjet mutatja...marmint aminek megfelel az agyad tudasa. En 20 vagyok, de a szammemorian kifejezetten jo. Nagyon sok telefonszamot, rendszamot tudok fejbol.
Aztan lehet teljesen masrol beszelek, mint ami valojaban zajlik ezen.
Én pont ma voltam egy ilyen pszichológiai vizsgálaton. Olyan személyiségteszteket kellett csinálnom, amiket az előttem szóló leírt. Az "arcképnézegetés": (Szondi-tesztnek hívják) 6 pakli embereket ábrázoló képből meg kellett állapítani, hogy melyik szimpatikus, melyik nem, stb. Utána jött a "tintapaca-teszt" (Rendes nevén Rorschach-teszt), ahol el kellett mondani, hogy mit tudsz kivenni a festékfoltokból. Több dolgot is lehetett mondani, a végén címet kellett adni a képeknek, és elrendezni aszerint, hogy melyik szimpatikus és melyik nem. Utána ismét megcsinálták a Szondi-tesztet.
Nekem kb. ennyi volt az egész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!