Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elképzelhető, hogy személyiség...

Elképzelhető, hogy személyiség zavarom van?

Figyelt kérdés

keresgéltem a neten és a www.vital.hu azt írja:

Stressz hatására panariod gondolatok, (úgy éri, üldözik) vagy úgy érzi súlyos disszocatív tünetek (úgy érzi elkülönül önmagától, mintha álomban lenne) megjelenése.

Hangulati zavarok, állandó ürességérzés.

A fentebb leírtad összessége jellemző rám.

Nos, a történet ott kezdődik, hogy néha úgy érzem, hogy most kedvesnek kell lennem, most bunkónak vagy épp vagányka és hasonlók. Sose tudok önmagam lenni. Az a baj, nem tudom milyen vagyok igazából. Szerintetek ez személyiségzavar?

2010. nov. 11. 12:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
utolsó kommentelőre nem találok szavakat. a segíteni akarás miatt írt? nem tudott túl sokat hozzászólni. őszintén szólva én sem nagyon tudok, nem vagyok otthon a témában, viszont ettől függetlenü, nem vagyok hülye és vannak alapvető dolgok amikkel tisztában vagyok. VAN olyan, hogy nem önamgad van, van ,hogy az elvárásoknak akarsz megfelelni, motivált leszel külső, tőled független dolgok miatt, de motiválhat egy viselkedésre a belső érzékelt állapotod is, van tudatalattid is, az az egyik legnagyobb erő ami meghatározza mit teszel, mégse foglalkoznak vele ma az emberek. ezek tények, ennek utána lehet nézni, nem titkot, nem dobálózás a szavakkal. itt keresd a problémát szerintem, akár ezzel a témával foglalkozó önismereti könyvekkel vagy pszichológus/analitikus segítségével. az előző kommentelő meg iszonyat hülye volt XD
2011. febr. 2. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!