Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Véleményetek szerint ez még...

Véleményetek szerint ez még normális dolog?

Figyelt kérdés

Az az igazság,hogy fanatikusan rajongom egy sorozatért.Olyan szinten,hogy mielőtt elkezdődik görcsben van a gyomrom,hogy vajon ma mi fog történni benne,pedig tudom,hogy ez csak egy film.Mégis ha rossz történik teljesen lehangol.Minden részét megnézem,ha nem tudnom megnézni szintén gyomorgörcsöm van.Ráadásul az egyik szereplőbe nagyon szerelmes vagyok,és nem tudom mit kezdhetnék ezzel a dologgal.Nem csak ilyen fellángolás,mert már 3 hónapja nem tudom elfelejteni,nagyon sokat sírok miatta.Mentális betegségem van már másfél éve,azt is hallottam,h ez a szerelem is csak a betegség egy "tünetének" tudható be.Szerintetek mit kellene tennem?:( Kérlek értelmes válaszokat adjatok,nincs szükségem arra h belémrúgjanak mégtöbben...

Előre is köszönöm!

2010. nov. 10. 17:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez az,amitől nagyon tartok,hogy mi lesz,ha vége...De talán jobb lesz nekem úgy...
2010. nov. 11. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!