Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antipszichotkum mellett...

Antipszichotkum mellett valaki tudott e fogyni? Én kventiaxot szedek és kb 25kg jött fel az évek alatt. Előtte se voltam vékony. Ha tudtatok fogyni akkor hogy sikerült? N41

Figyelt kérdés
A kventiaxtól zabalok rendesen. Most már a mozgás is nehéz és ez egy ördög kör mert szeretek mozogni, bicaj séta pl. De a hátam az ízületek fájnak utána. Étvágy csökkento kéne.

márc. 24. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kerd meg a pszichiatered, valtsatok gyogyszert, ami nem hizlal.

Vagy fokozatosan hozzon le errol.

Gyogyszer mellett nagyon nehez fogyni, mert ezek szabalyosan felfujnak.

márc. 24. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
En pont kventiaxal fogytam 10kg én bipoláris vagyok
márc. 24. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Az antidepresszánsok nem hízlalnak. Azért hízol, mert jobban érzed magad tőle és többet eszel.
márc. 24. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

Én is szedtem kventiaxot viszont

arra nem emlékszem hogy híztam volna_e tőle, régen volt.

Viszont szedtem Olanzapint

attól nagyon sokat híztam.

Az az egyik leghízlalóbb gyógyszer. Én szóltam az orvosomnak és így szépen lassan

elhagyhattam. Neked is ezt tudom mondani hogy beszéld meg az orvosoddal hogy el hagyhatnád_e.

És keressetek olyan gyógyszert ami nem hízlal.

márc. 24. 21:44
 5/6 A kérdező kommentje:
3as, én antipszichotkumrol írtam nm antidepresszánsrol. Köszi a válaszokat, holnap beszélek a dokival :)
márc. 24. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én reagilára váltottam az kevésbé hízlal, de sajnos nincs olyan antipszicho ami nem hízlalna. A kventiax is tényleg nagyon 😢
márc. 25. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!