Abbizon lehet. De minek neked antipszichotikum? Az nem depresszióra való! Még a gyógyszer mellékhatása is lehet a kiüresedés. De nekem a lelki fájdalom nem az ürességet jelenti, az nagyonis érzés, csak szomorú. Jó az orvosod? És pszichoterápia, már ha van rá pénzed, az állami elég gyér.
jan. 12. 21:13
2/8 anonim válasza:
Az elképzelhető, hogy a gyógyszert kellene vagy cserélni, vagy mást dózist beállítani. Mindenképp beszélj azért orvossal erről.
jan. 12. 22:15
3/8 anonim válasza:
Erről talán egy szakorvost kéne megkérdezni. Tudod, aki éveken keresztül azért járt az orvosira, hogy neked (nekünk) ebben tudjon segíteni.
jan. 13. 00:45
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg magad is tudod, hogy a gyógyszerektől nem fogsz meggyógyulni, azok arra valók, hogy szinten tartsanak, hogy képes legyél önálló életvitelre, és ne kerülj kórházba.
Sajnos egyáltalán nem rendkívüli, hogy gyógyszer mellett romlik avdepress
jan. 13. 13:49
5/8 anonim válasza:
... a depressziós beteg állapota. Tartós javulás csak terápiával érhető el.
Mindenképpen beszélj az orvosoddal. Azt is érdemes megvizsgálni, hogy nincs-e itt az ideje egy életmód- vagy munkahelyváltásnak.
jan. 13. 13:52
6/8 anonim válasza:
Semmire nem garancia, hogy szeded ezeket a gyógyszereket. Egyes antipszichotikumok gyakori mellékhatása az érzelmi sivárság. Lehet hogy ebben is kereshető a probléma. Az is lehet, hogy nem megfelelő a dózis vagy csak, hogy simán depressziós lettél, ami gyógyszerek mellett sem kizárt.
jan. 14. 15:01
7/8 anonim válasza:
Es ha nem szeded akkor mik a tuneteid? En is szedtem sokfajtat valtogatva, de egxik sem valt be, neg a terapiak sem.. en most ott tartok ahol kezdtem.. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!