Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki már kigyógyult a szociális...

Aki már kigyógyult a szociális fóbiából az hogyan?

Figyelt kérdés

Hogy gyógyultál meg? Ha jártál pszichológushoz, akkor mit mondott, mit tett, hogy jobb legyen az életed?

Tudom, hogy ez mindenkinél más, de szeretnék elolvasni minél több történetet, sikersztorit.

Majd nekem is jó lenne eljárnom és azért is jó ez, hogy tudjam, hogy hogyan zajlik egy ilyen. De most első sorban kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan győzte le a félelmét, szorongását.

Köszönöm mindekinek aki leírja a történetét.

tegnap 23:49
 1/2 anonim ***** válasza:

ne abból indulj ki, másnak mi a sztori, a sajátodra ügyelj

mi miatt szorongsz?

írd le, ha gondolod, akár üziben

ma 06:17
 2/2 MTamas2 ***** válasza:

Hát... nehezen...

Úgy kezdtem hogy szembementem a félelmeimmel. Erőt vettem magamon és kerestem azokat a helyzeteket amelyektől félek. Beiratkoztam nyelviskolába, könyvtárba jártam, gimnáziumba levelező tagozatra. meg persze pszichológushoz. Később gyógyszeres segítséget is igénybe vettem.

ma 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!