Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha az embert egy gyalázatosan...

Ha az embert egy gyalázatosan unalmas semmi előrelépést nem kínáló minimálbéres irodai munkakör szép lassan mélyebbre és mélyebbre löki a depresszióba és erre a pszichiátertől antidepiket kapok akkor ezzel megoldottam az ügyet?

Figyelt kérdés
Vagy semmit se tettem csak szőnyeg alá söpörtem az ügyet? Mert amíg a mérgező környezetben vagyok semmi remény a valós javulásra max a gyógyszeres elfedésre?
febr. 16. 11:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Saját belátásod szerint mi minden kellene ahhoz, hogy túllégy a magad ácsolta poklon? Vagy így kívánod leélni a maradék életedet (ebben az esetben bocs, nem zavarlak tovább)?
febr. 16. 13:13
 12/16 A kérdező kommentje:
"Saját belátásod szerint mi minden kellene ahhoz, " a leghalványabb elképzelésem sincs.
febr. 16. 15:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez csak nyavalyogni akar, nem pedig változtatni bármin is, nem veszitek észre? Minek írtok neki tanácsokat?
febr. 16. 15:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Hm.

""Saját belátásod szerint mi minden kellene ahhoz, " a leghalványabb elképzelésem sincs." Hát, tapasztalatom alapján azt kell mondjam, hogy ebből az állapotodból csak még több szenvedés fog kimozdítani, vagy az, ha elveszted az állásodat. Annak, h összeszedd magad, nem sok esélyt adok, hisz még a kondicionáltságodat se látod be. Sajnálom. Kár érted.

febr. 16. 15:35
 15/16 Phoney ***** válasza:

"Mert amíg a mérgező környezetben vagyok semmi remény a valós javulásra " – "ilyet találhatok másikat csak minek"

Mert szerinted minden irodában mérgező a környezet? Minimálbéres irodisták is vannak a kollégáim között, én pl. miattuk szeretek dolgozni járni... ha már tényleg nem tudsz jobbat, legalább menj máshova.

És akkor vagy jobb lesz, vagy legalább rájössz, hogy neked minden környezet "mérgező", és eddig rossz helyen kerested a problémát.

febr. 16. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor tanulj szakmát és helyezkedj el benne.
febr. 16. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!