Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon szorongok az új munkakö...

Nagyon szorongok az új munkaköröm miatt és azért,mert aki betanít azt mondta ,hogy terror vár rám.😅Hogyan nyugodjak meg?

Figyelt kérdés

Egy pár hónapja dolgozok egy helyen,de közben el kellett egy képzést végeznek amit leraktam,és már máshol is dolgozok.Két próbanapom van összesen,az első már meg volt,de a munkatársam aki betanít,semmit nem tanít konkrétan,plusz állandóan csesztet hogy gyorsan csináljam,de egyenlőre szeretném precízen csinálni a munkámat,mint hogy gyorsan.Senki nem úgy kezdte,hogy mindent tud.

Borzasztóan bunkó,és annyira félek hogy mi lesz délután.

Szorongok, hányingerem van,múltkor enni sem tudtam.Rengetegen jöttek,mindenki türelmetlen,és nem tudom hogy kéne kezelni.

Nagyon sok mindenre kell figyelni és tudom,hogy menni fog mert ment amúgy,csak nem villámcsapásra tanulok meg minden új dolgot.

Az első helyen ahol kezdtem nagyon hamar betanultam,és ott már egyedül dolgozok ez is menni fog,de az az elvárás hogy már egyből mindent gyorsan csináljak,de ha valamit elrontok fizethetem😅(ez egy lottózó)

Nagyon stresszelek ezen.

2024. máj. 6. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Felmondás vagy pszocholgóus
2024. máj. 6. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Már a sokadik kérdésed, te vagy a dohányboltos... Ha ekkora feszkót okoz neked ez a munka, hagyd ott a francba.
2024. máj. 6. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
kit erdekel alapbol valaki ilyet mondana nekem hogy terror var rám ott baszdosnam szet a fejet.Minden munkahelyen vannak ilyen koboldok,akik nem veszik eszre mikyen szanalmas,buta,egyszeru jatekosok
2024. jún. 17. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!