Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok rosszul, bármilye...

Miért vagyok rosszul, bármilyen orvosi beavatkozásról van szó?

Figyelt kérdés

A tűtől egyenesen irtózok. Egyszer vettek tőlem vért, akkor is majdnem elájultam. Elsötétült előttem minden és majdnem leestem a székről.

Tegnap elolvastam, hogy milyen védőoltások kötelezőek Magyarországon és nem tudtam végigolvasni, mert egyszerűen rosszul lettem tőle.

Néhány anyajegyet szeretnék leszedetni, de már a gondolatától is valamilyen szorító érzést érzek a mellkasomnál. Itt olvastam pár kérdést az anyajegyekről és most is tisztára rosszul vagyok...

Érdekes, hogy fogorvoshoz simán elmegyek, a fogtömés még okés, de ha már húzni kellene, szerintem engem úgy kellene felmosni...

Hogy tudnék ezen javítani? Van, akinek ezek semmi gondot nem jelentenek, de én nagyon parázok minden orvosi beavatkozástól...

Tudom, hogy érzéstelenítenek, de ugye utána kimegy a hatása, és elkezd majd fájni...

Lehet, hogy a fájdalomtól félek?

Sokszor az fogalmazódik meg bennem, hogy belőlem/rólam semmit ne vegyenek ki vagy le és ne is tegyenek be semmit sem...

Mentálisan rosszul kezelem a dolgot.

Még egy urológiai vizsgálatra is előbb elmennék, mint pl. vérvételre...

tegnapelőtt 22:50
 1/1 anonim ***** válasza:
34%
Pszichoterápia. Ez már fóbia, a szorongás egy válfaja. Lehet, hogy alkalmi nyugtató is segít a konkrét helyzetben.
tegnapelőtt 23:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!