Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyógyszer? Mi legyen?

Gyógyszer? Mi legyen?

Figyelt kérdés

Antidepi (Mellékhatás nem evés, rángatózás, pánikroham) mellé Xanax, 0.25 10 szem semmi hatás.

Másik antidepi, nem alvás, 10-15 szem Rivotriltól sem.

Tanács?

2010. nov. 8. 03:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Menj el pszichiáterhez, ne a saját ötleted szerint szedj ilyen gyógyszereket!!!

A lányom 2 éve depressziós, azóta a pszichiáter által felírt gyógyszereket szedi (teljesen másokat!) és így jobb lett az állapota.

Ezeket a gyógyszereket csak szigorú orvosi ellenőrzés mellett szabad szedni!!!

Amiket te leírtál, azok azért is veszélyesek, mert gyorsan hozzászokik a szervezeted és függővé fogsz válni...

2010. nov. 8. 05:02
 2/6 anonim ***** válasza:
pff, te aztan szepen nezhetsz ki! Antidepi, nyugtato, mar csak vmi altato kell neked, eleg egy szem es tobbet nem kelsz fel. Inkabb kerdezd meg az orvost, mit kellene szedned, ne magad kiserletezz!
2010. nov. 8. 07:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem orvos írta fel neki, mivel ezek vény nélkül nem kaphatóak. Mégis, hogy nézne ki??? Én is szedek antidepit meg nyugtatót, tudod vkinek ez kell, hogy tudjon normális életet élni, nem vagyunk zombik, akkor lennénk, ha nem szednénk a gyógyszert. Szerinted hány embert láttál már az utcán, aki teljesen normális és nem tudod milyen gyógyszereket szed, hogy egyben tartsa magát, ha meg látsz egy őrültet, fura fazont, az valószínűleg nem kezelteti magát, ezekből lesznek a drogosok meg alkoholisták. Vki meg rájön, hogy kezeltetni kéne magát, mielőtt komolyabb baj nem lesz.

Visszatérve a kérdésre: Menj vissza az orvoshoz, lehet, hogy vmi teljesen más gyógyszert kell szedned, nem antidepit, van még más sok fajta gyógyszer. Most én is kísérlet alatt állok, vagy segít az antidepi vagy nem.

2010. nov. 8. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Masodik vok, a harmadiknak mondom, hogy tudom, mirol beszelek, 8 eve kezelnek engem is, kezdetben bipolaris zavarral, ujabban szemelyisegzavarral, konnyebben tudnam osszeirni azokat a gyogyszereket es terapiakat, amikben NEM volt meg reszem. En is szedtem antidepresszansokat es nyugtatokat, osszeszamolva pedig eveket toltottem a pszichiatrian, tehat eleg sok gyogyszert kiprobaltam, eleg sok orultet lattam es tudom, hogy mibol mennyi kell, hogy kiussek az embert. Es igenis meglatszik valakin, ha gyogyszert szed. Lehet, hogy neked nem tunik fel, hogy "zombi" vagy, de annak, aki kicsit is jartas a temaban, vagy latott mar "tisztan" gyogyszerek nelkul, az rogton levagja, ha szedsz valamit.
2010. nov. 8. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Az uccsónak van igaza. Ennyi ilyen gyógyszer igenis zombivá tesz. És ez is drogozás. Épphogy csak egy fokkal jobb az alkoholizálásnál...

Kérdezőnek: Mire szeded? Milyen más módszereket próbáltál már?

2010. nov. 8. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:
oké, második lehet, hogy igazad van, csak annyit szabad bevenni amennyit az orvos előír, az a 10-15db már tényleg sok :S
2010. nov. 8. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!