Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet szorongás miatt bepisilni?

Lehet szorongás miatt bepisilni?

Figyelt kérdés
Borzasztóan szégyellem magam, senkinek nem mertem elmondani. Párszor előfordult, hogy arra ébredtem, hogy mintha nagyon kellene pisilnem, és ment is egy kevés, de nem az összes. Azt gondoltam, valami felfázás, raktam a székemre párnát, akkor egy darabig nem fordult elő. majd nemrég megint megtörtén. Lehet a szorongástól? Van valakinek hasonló tapasztalata? Amúgy a szorongással kapcsolatban már fordultam orvoshoz.
2010. nov. 8. 00:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez lehet a kor miatt is, tehat idosebb korban eleg gyakori ez a tunet, illetve panasz.

Viszont lehet idegalapon is, mint a szorongas, s ilyenkor lehet gyogynoveny teakevereket hasznalni, ami megszunteti ezt a panaszt.

Forgalomban van, Nyugtato vagy Hangulatjavito teakeverek, ezek segitenek.

2010. nov. 8. 00:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Kisgyerekeknél legtöbbször szorongástól vagy hirtelen környezetváltozástól lehet ilyen...

Lehetséges, hogy nagyobbaknál is előfordulhat, ha érzékeny lelki alkatúak és idegesebbek az átlagnál.

Orvos ilyenkor felírhat gyenge nyugtatót, ezt érdemes szedni!

Próbálj nyugodt környezetet kialakítani magad körül, de ez sokszor nem könnyű, ha alkoholista valamelyik szülőd, napi szinten megy az ordibálás, verekedés a családban vagy más botrány, ami felidegesít és szorongást okoz.

Ilyen esetben csak az segít, ha el tudnál költözni otthonról (nagyszülőkhöz, rokonokhoz, kollégiumba, stb.)...

2010. nov. 8. 02:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát kellett volna írni a korom, az a gáz, hogy már a húszas éveimben vagyok :SSS Tény, hogy amíg otthon laktam, volt stressz szülők miatt, de már eljöttünk a barátommal albérletbe, és itt történnek a dolgok. Lehet, hogy a hirtelen nagy változások miatt van, vhogy hiányzik a régi szobám, de nem is értem miért, mert régebben is volt, hogy külön költöztem, akkor pedig semmi probléma nem volt. pedig a párkapcsolattal sincs probléma. Lehet, hogy depressziós vagyok, talán még a régi szakítás miatt, vagy fogalmam sincs, aztán most jön ki rajtam az új lakásban. Kaptam gyógyszert, remélem hatni fog és tényleg csak a szorongás és depresszió miatt volt a dolog.
2010. nov. 8. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!