Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jobban érzem magam a munka...

Jobban érzem magam a munka világában, mint az egyetemen. Tényleg kattant lennék?

Figyelt kérdés
3 év után otthagytam az egyetemet, mert nem ment, nem volt a szakkal semmi célom, így jelenleg diákmunkán dolgozom passzív félév mellett. Egy szupermarketben dolgozom, s bár itt is pörögni kell, mégis azt érzem, hogy hasznosan tudom eltölteni az időmet. Sokak szerint viszont ez változni fog, s bánni fogom, hogy otthagytam az egyetemet.
ma 00:51
 1/3 anonim válasza:
Na hallgass másokra, ha te így érzed jól magad akkor dolgozz nyugodtan. Nem mindenkinek "való" az egyetem. Ezt úgy értem hogy aki elkezdi, viszont rájön hogy számára nincs értelme, nem tudna mit kezdeni vele és csak teher neki, és jobban élvezi a munkát, az dolgozzon inkább, keressen pénzt
ma 01:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Kérdező, egyet jól jegyezz meg: NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!

Igen, van, akinek ez jobban fekszik. Annak pl. én is örültem a diplomám kézhez kapása után, hogy többé nincsenek félévi, évvégi vizsgáim. Hogy 5 év után végre nem rontja el a karácsonyomat az, hogy az elkövetkező vizsgáim miatt idegeskedek. És az is nagyon tetszett, hogy egy munkahelyen nincs feleltetés, meg váratlan dolgozatírás, mint középiskolában.

ma 01:28
 3/3 A kérdező kommentje:
2. A stressz is közrejátszott, hogy otthagytam. Már az egészségem kezdett rámenni. Lehet, hogy egyszer visszamegyek, de csak olyan szakra, ami közel állna hozzám. Sajnos engedtem a szülői, társadalmi nyomásnak, ezt bánom.
ma 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!