Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok senkivel normalisan...

Nem tudok senkivel normalisan elbeszélgetni,mert félek a megítéléstől. Mi lehet ez ?

Figyelt kérdés
Látom ahogy sokan hosszu ideig beszélgetnek egymással. Én nem tudok. Nincs mondanivalom és szorongok. Meg nem akarok senkit esetleg untatni. Inkább meghallgato ember vagyok. Csak rövid válaszokat mondok. Vagy ha egy társaságba vagyok vagy kettesbe vagyok valakivel és nem szólunk egymáshoz akkor zavarba vagyok és szorongok. Félek attol is hogy mit gondolnak rólam mások. Mi lehet ez ?
tegnap 21:40
 1/2 modder151 válasza:

Félénkség, önbizalomhiány, semmi komoly, amin ne tudnál változtatni. A legtöbb emberrel inkább az a gond beszélgetés közben, hogy nem hallgatja meg a másikat, és amint lehet, magára tereli a szót. Neked innen nézve elönyöd van, ha tudsz hallgatni/ figyelni.

Ez amúgy csak személyes beszélgetéskor van, vagy mail/ chat is nehezen megy?

Csak azért, mert ha úgy könnyebb, akkor érdemes azokkal 'gyakorolni'.

tegnap 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
ha lány vagy elvennélek feleségül
tegnap 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!