Miért ijedt meg az ismerősöm?
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon szorongtam. Idegességemben olyat írtam egy ismerősömnek hogy szerezzen nekem Frontint és adok érte neki 15000 Ft vagy ha nem, akkor kárt teszek magamban. Ezt az ismerősöm még elég jól kezelte, azt mondta mindenki cipeli a maga terhét és most nem fér neki ez bele de majd keresni fog.
Viszont ezt a szituációt elmeséltem egy internetes ismerősnek, aki nagyon megijedt hogyha valami velem történik akkor őt veszik elő, mert tudott róla, Meghogy ő nem szeretne ebben részt venni, és letiltott a messengeren. Szerintem ez eltúlzott reakció volt. Miért vennék őt elő? Csak annyi hogy öngyilkossággal fenyegetőztem, ha nem kapom meg a kért gyógyszert.
ma 18:54
2/3 anonim válasza:
Mivel csak receptre kapható ezért igenis elő vehetik azt, aki beszerezte neked.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt valóban, de akinek csak elmeséltem nem értem a reakcióját
ma 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!