Van egy srác, aki érzelmileg zsarol, ti mit tennétek a helyemben?

Leülsz vele face to face es megmondos hogy szeretnéd megszüntetni a barátságotokat.
Ha ez nem válik be akkor jön a tiltás minden felületen.
(Volt hasonlo esetem es habar nagyon nem tetszett neki h megszunik a baratsagunk es azota is fura (egy csoportos edzesre jarunk) de ez van, tiszteletbwn tartja a keresem. Koszonunk es ennyi)
Sajnos az én esetem kicsit más, mert ő nem tartja tiszteletben a kérésemet.
Már többször mondtam neki személyesen is, de nem vett komolyan. Volt olyan is, hogy elküldtem kiabálva a p-be az utcán..
Letiltottam többször is, 7 Facebook profilt is csinált, hogy tudjon írni..Ja meg olyan is volt, hogy engem keresett a városban hátha meglát valahol..Sőt, még oda is elment ahova pszichológushoz jártam és messziről figyelt ott vagyok-e (részben a beteges viselkedése miatt nem járok már oda sem).
Akkor mind a 7 profilt letiltod és majd megunja...
Ha megkeres és zaklat előben akkor rendőrséget hívod vagy figyelmet csinálsz kiabálással ha vannak közelben...
Pszichológusnak meg mond hogy akkor is figyel...
Ne legyen mindenre kifogásod.

Megírod neki, hogy innentől kezdve ne merészeljen semmilyen módon kommunikációt kezdeményezni veled, sem neten keresni, se nyomozgatni utánad, mert a következő ilyen után azonnal feljelented.
Eddigi üzeneteket mentsd le.

“belé (miközben van párom, akivel boldog vagyok) ”
És ahhoz mit szólt, hogy napi szinten leittad magad egy pszichopatával?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!