1/5 anonim 

válasza:

Persze, nem fog elkísérni. De receptre szükséged lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Segítséget várok, de kedvelem a humort!
jan. 19. 20:33
3/5 anonim 

válasza:

Recept köteles,de háziorvos is felírhatja.
4/5 anonim 

válasza:

nahat, csak nem a nyugtato hatasa miatt irtak fel? Egy kreten adjunktus nekem meg azt mondta hogy mi a francert van ez nekem felirva ez kardiologia. O kerdojelezte meg a foorvost. Magam en is tudtam szakirodalombol, hogy van nyugtato hatasa ez az agysejtoszto meg okoskodik... persze hogy kivalthato. Van olyan is amikor ott helyben odaadjak ha van marmint az orvosnal, nekem volt ilyen. Mas kerdes hogy ez legalis vagy sem az orvos reszerol.
5/5 anonim 

válasza:

A tájékoztatóban is benne van, hogy különböző tünetekre szokták felírni. Az egyik a pulzus és vérnyomás csökkentése, másik a migrénes rohamok megelőzése, harmadik a (szociális) szorongás tüneteinek csökkentése.
Gondolom a mentális egészség téma miatt, hogy neked szorongásra kéne. Szerintem próbáld meg a háziorvosnál feliratni. Ezerszer jobb ez, mint a xanax és társai. Nem okoz függőséget, mellekhatás se jellemző (max ha eleve alacsony a pulzusod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!