Bipoláris zavarom van és napok óta pörgök. Alig alszom. Aki átéli ezt mit javasol ? Csak én vagyok így ?
Figyelt kérdés
A pszihiáteremet nem tudom felhívni mert tb alapon járok hozzá és nem is tudom a számát. Attól félek hogy kikészülök. Próbálok aludni de nem tudok. Végre boldog vagyok és nem vagyok depresszios azért akarok fent lenni. Érzem ,hogy aludnom kéne ,de nem tudok. Aki benne volt vagy benne van ebbe mit tanácsol ?ma 11:58
2/6 A kérdező kommentje:
Igen szedem.
ma 12:41
3/6 kutyafule4 válasza:
Fizikai lefárasztás nem segít? Persze csak ésszel, nem kell lefutni nulláról 30 kilométert, csak normális keretek között.
4/6 anonim válasza:
Ha szeded a gyógyszert, és fennáll a probléma, akkor vissza kell menned a dokihoz és elmondani neki, mi a helyzet.
5/6 A kérdező kommentje:
Volt régebben is ilyen. Voltam a dokinál és akkor írt fel másik gyógyszert. Akkor meg állandóan depresszios voltam. Ez egy pokol a bipoláris zavar.
ma 13:58
6/6 anonim válasza:
Koffeint tilos ilyenkor inni. Kamilla vagy és citromfű teát is meg lehet próbálni. Valériana kapszulát pl. Mozgasd le mmagad és zuhanyozz hűvösebb akár picit hideg vízzel. Ne fogyassz se tiktokot se más ilyen tartalmakat, hallgass meditációs zenéket youtube on. Ha minden szakad hívd a 112t, vagy menj be a sürgősségire hogy nm bírsz aludni. Most még hepi vagy,de utána meg jön a pszichózis ha nm alszol eleget. Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!