Egy ekkora drog turné után szabadna be vennem egy pár nyugtatót szóljak orvosnak ?
Nagyon haragszok magamra most általában tudom a határt 20 éve csinálom..mostanában sajnos meg mindennap de most úgy érzem hogy túl toltam a dolgokat..orvoshoz is el mennék de ilyen állapotban még várnék egy picit, mert általában megtudom oldani a dolgot..de amilyen állapotban vagyok most igazából nem tudom mi legyen egyébként.
3 napig a mai napot lezárólag folyamatosan kb 4 fajta kábítószert fogyasztottam. Nem akarom le írni de sajnos le kell mert ez miatt nem tudom mi legyen..
-kóla 3 g
-kristály 4g
-speed 6
-EKI 3 db
Na most nyilván nem aludtam 3 napja (ezzel nincs baj) minden testi jelet ezzel kapcsolatban ismerek de már ez is szar…
Ver a víz a hideg egyszerre (ez is átlagos dolog) de most már kicsit be durvult a téma.
Jól érzem magam mármint nagyon jól…csak hát egyáltalán nem vagyok úgy.
Konkrétan az összes víz távozott belőlem annyit kellett vizelnem. És WC-zni is. Ez is természetes de már konkrétan semmi tápanyag nincs bennem és nem is vagyok éhes.
Teljesen mindegy mivan a lényeg az hogy nem merek be venni nyugtatót mert félek hogy szétvágja a vérnyomásom (ami mosf alapból is szar)
De valahogy látni akarom már a végét mert ez már így ahogy van túlzás. Nem adagoltam túl magam..nem erről van szó de valami mocskos egy állapotban vagyok.
Kb szerintem 6 nyugtató kellene hogy stabilizálódjon a helyzet..
És a lényege a kérdésnek inkább várják még egy nap lejovot vagy be vegyem őket “ki tudja mi lesz” alapon. Vagy egy az egyben szóljak egy orvosnak holnap ha nem javul a helyzet ? (Elmondok mindent amúgy) ha úgy van
Az ilyen kérdéseket jelenteni szokták..de tényleg jó lenne valami tanács.
Bakker, hogy tudtál 3 nap alatt magadba lapátolni 13 grammnyi port??
Én amúgy inkább bemennék a sürgősségire, hogy ott tegyenek rendbe, minthogy otthon még rádobjak valamit...
és most mi a terv?
3 nap alvás aztán mehet megint “kicsibe okosba”?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!