Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak én vagyok ilyen ? Mitől...

Csak én vagyok ilyen ? Mitől lehet ez ?

Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny vagyok és ha valaki rosszat szól vagy vitatkozok valakivel akkor utánna napokig magam alatt vagyok és azon agyalok,hogy nekem vagy neki volt igaza. Magamra veszek mindent és mindent megbocsájtok mindenkinek. Senkivel nem akarok rosszba lenni,pedig tudom ,hogy sok rosszindulatu ember van. Észrevettem hogy mások nem ilyenek. Azt gondolja a legtöbb ember hogy mindig igaza van. Én nem ilyen vagyok. Nem merek kiálni a véleményem mellett. Még azzal is jóba akarok lenni aki megbántott. Ez mitől lehet ? Más is van így ?
ma 04:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindenkinek igaza van a sajat szemszogebol. Ha a masik szemevel latnad a dolgokat,megertened. A megbocsatas jo dolog. Mert a haraggal magadtol veszed el az energiat. A myugalom es beke fontos. A lelek nyugalma nagyon fontos.

A rosszindulatuakkal nem kotelezo gyakori kapcsolatban allni. El is lehet oket hanyagolni.

Az,h van amikor belatod a tevedesed,szamomra azt jelenti van onkritikad,ami pozitiv. A szemelyisegfejlodes fejlettebb szintje velemenyem szerint.

Nem mersz kiallni a velemenyed mellett: a vitatkozas es masok meggxozese csak felesleges energiapocsekolas soxor. A masoknak valo megfeleles elengedese. Eleg,ha te tudod,h neked igazad van. Ez az az allapot,amikor biztos vagy magadban es nem erdekel masok velemenye. Igy lehet haladni gyorsabban a celod fele. Ilyenkor szoktam vita helyett azt mondani a masiknak,h igazad van,h me pocsekolja az energiam .

Lelki allokepesseg kerdese,h joban legyel azzal ,aki megbantott velemenyem szerint. Illetve dontes kerdese,kivel vagyunk joban.

Az eletedben a beke a legalapvetobb elem. Bekeben lehet jol fejlodni es legmesszebbre jutni. Aki mosolyog,erosebb annal mint aki haragszik. Ezt mondja egy japan bolcsesseg. Eltelt egy ido mire megertettem,h igazuk van. Bekes diplomatikus hozzaallassal az uzleti eletben is nagyon messzire lehet jutni.

ma 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!