Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Térdműtétre felkészülni?

Térdműtétre felkészülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, csütörtökön lesz egy kisebb tétdműtétem, de nagyon izgulok, halálosan rettegek a tűktől és az altatástól is.

Alapból szeretek hosszan rákészülni a dolgokra, tervezni, de most erre nincs lehetőség, mert ma derült ki, hogy műteni fognak és pont találtak egy ilyen közeli időpontot, ha ezt nem fogadnám el az még 1,5 hónap várakozást jelentene.

Szóval jelenleg nagyon rettegek, igazából le akarnám mondani az egészet és a sarokban sírva várni, hogy jobb legyen magától, ami kb lehetetlen, mert 3 hónapja folyamatosan elviselhetetlen

tegnap 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Van az a mondás, hogy nem az a bátor, aki nem fél, hanem az aki fél, de akkor is megteszi. Te vagy az utóbbi! :)

Pont jó, sztem, hogy nincs időd sokat agyalni ezen - gyorsan túl leszel rajta és pár hét múlva tök büszke leszel magadra!

Aznap mikor bemész, bátran mondd el a nővéreknek és az altatóorvosnak is, hogy nagyon félsz - fognak adni nyugibogyót, attól könnyebb lesz.

Drukkolok! :)

tegnap 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Engem is műteni fognak, csak áprilisban meg nem vagyok ideges, biztosan előtte leszek az. De már mütöttek korábban, így tudom milyen az altatás. Igazából az nyugtat engem, hogy altatva leszek. Ez lehet bizarr, de nem érez az ember közben fájdalmat. Én mindenre emlékszem, altatás előtt és utakról is. Gyerekként nagyon ellenáltam neki, hogy biztosan nem, és felzaklatott. Aztán, amikor rám tették a maszkot, és elkezdtem kapni a szert, egy ideig éreztem még ezt, utána megváltozott a gondolkodásom. Azóta is emlékszem erre fejben, hogy oké mind1, fáradt vagyok alszom. Aztán se kép, se hang. Át fogsz ezen lendülni szerintem, és nem lesz semmi baj. Nagyobb biztonságban, mint a műtőben az életben nem lehetsz, ha jó kezekben vagy. Ha bármi van, akkor ott tudnak segíteni, ha pedig nem akkor meg az embert altatják, így szerintem a leghumánusabb.
tegnap 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!