Térdműtétre készülök, muszáj leszedetni az épített körmeimet az ujjaimról?
Figyelt kérdés
Már vagy 5 éve rendszeresen csináltatom,és most sem akarok valami extrát, csak mondjuk egy szolíd átlátszót.....de biztosan levisítana az altatóorvos, és igaza is van....de mégis nem lehetne valami alternatívát kitalálni?2016. febr. 9. 20:32
1/2 anonim válasza:
Nekem franciára van "festve", azt nem kellett leszedni műtéthez. Ha viszont színes, akkor általában leszedetik. Fontos, hogy műtét közben látni lehessen a körömket, mert elszineződésük problémára utal
2/2 A kérdező kommentje:
Én gondoltam egy natúr átlátszóra, semmi szín, semmi minta...csak maradhatna meg a köröm,mert nagyon ciki lenne ha pici lenne...el vagyok tőle szokva. Engem altatni fognak,és Téged is altattak????
2016. febr. 12. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!