Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kalapál a szívem, liftezik a...

Kalapál a szívem, liftezik a gyomrom, szorít a torkom, nektek ilyenkor mi segít?

Figyelt kérdés

Aludni sem tudok ettől 1-2 hete.

Sok a stressz, szorongás, azt hiszem a pánikbetegségem is visszajött.

Valeriána tabletta van itthon, de nem szokott segíteni.

ma 01:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem segít egyik vény nélkül kapható tabletta, és más erre kitalált szorongáscsökkentő módszerek sem, és ez ilyen szinten befolyásolja a mindennapjaidat, akkor érdemes lenne pszichiáterhez bejelentkezned, és kérni valamilyen másfajta gyógyszert. Nem Xakax, Frontin, és társai, hanem hosszútávra tervezett, hatékony gyógyszert. Én is eléggé gyógyszerellenes vagyok, de van amikor már csak az segít.
ma 01:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék semmilyen gyógyszert szedni :(

A környezetből való kiszakadás lendítene rajtam sokat, de az jelenleg nem kivitelezhető. Viszont mivel egyre rosszabbul vagyok, így a cél is messzebb kerül. Ördögi kör.

Viszont nem tudom, hogy reggel hogyan fogok így elindulni, ha elaludnék már nem tudnék felkelni, ha pedig nem alszom és úgy indulok el, biztosan rosszul leszek.

ma 02:34
 3/5 .Agent Smith. válasza:
Életmódváltozásra lenne szükséged, ezek a tünetek szorongásra utalnak, pihenned kellene, és elfoglalnod magad olyan dologgal ami kizökkent a jelenlegi állapotodból.
ma 03:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szeretnék pihenni. Nem tudom mikor aludtam utoljára 2-3 óránál többet.
ma 04:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen csak a megfelelő minőségű alvás segít. Esetleg próbáld azt meg bevezetni, ha ez lehetséges, hogy napközben is aludj, nem kell sokat, fél-1 órát, nálam ez szokott segíteni.
ma 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!