Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kellene tennem?

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Egyre többször gondolok az öngyilkosságra... Nem kíséreltem még meg, és nem is fogom... Azonban már 10/9-szer erre gondolok... Nincs kivel megbeszélnem... Vagy is lenne, de arra a szerettemre meg nem szeretném ezt rázúdítani. A másik családtag meg fiatal még. Nagyon nagy krízis helyzetben vagyok azok után ami tegnap történt...

jan. 12. 09:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
.... csak szeretnél boldog lenni.
jan. 12. 21:29
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen szeretnék ahogy mindenki más...
jan. 12. 22:27
 13/20 Yoda m. ***** válasza:
65%

... Ahogy mindenki más??

Nah... azért nem annyira rózsás ám a helyzet. Hogy mindenki más (tökéletesen?) boldog lenne. Ugyanis akkor ez a Magyarország maga lenne a kánaán. És én például nem úgy látom, hogy ez így lenne.

Tehát... VAN kivel megbeszélned. Itt vagyunk mi. Köztünk olyanok is, akik nap mint nap küzdenek saját (és családjuk) boldogságáért jól/rosszul... de küzdenek!

Mesélj, mi a gond! Mi itt szívesen meghallgatunk téged. Itt szabadon elmondhatsz mindent.

Az ERŐ legyen veled!

jan. 13. 09:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem is azt mondtam... Úgy értettem, hogy mindenki boldog szeretne lenni
jan. 13. 10:16
 15/20 A kérdező kommentje:
Egy lány ismerősömmel beszéltem a problémákról aki pszichológusnak tanul az egyetemen. Nagyon nagyon sokat köszönhetek neki. Azonban azért nem írnám le ide, mert csak a mostani dolgot három óráig beszéltük... Tehát ha ezt le kellene írnom akkor konkrétan egy könyv lenne belőle... Neki ezt hívásban meséltem el instagrammon
jan. 13. 10:20
 16/20 A kérdező kommentje:

Egyre rosszabb a helyzet...

Kezdem afelé dőlni, hogy szépen lassan az összes barátommal meg fogom szüntetni a barátságomat...

jan. 14. 09:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen keress fel pszichológust személyesen is, ez súlyos depresszív zavar lehet.
jan. 15. 19:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Jól vagy? Velem beszelhetsz ha szeretnél, én is hasonló helyzetben vagyok (bipoláris zavar és súlyos depresszioval diaktnoztizalva)

Irhatsz privatot is ha szeretnel

21l

jan. 18. 18:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus!!!
jan. 18. 20:01
 20/20 Yoda m. ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Miért gondolod, hogy az összes barátoddal meg kéne szüntetned a barátságodat?

Az talán segítene rajtad?

És ha igen, akkor szerinted az hogyan?

Az ERŐ legyen veled!

jan. 19. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!