Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Váltanátok pszichológust vagy...

Váltanátok pszichológust vagy abbahagynátok?

Figyelt kérdés
Már 5 egyórás alkalmat voltam. Arról szólt az egész én beszélek ő jegyzetel, talán 1kérdést ha feltesz alkalmanként. Nem tud tanácsolni semmit ha kérdezek tőle sem, de a beszélgetésünk alatt sem jövök rá semmire. Ez magánba van szóval sok pénz elment rá már.
ma 06:19
A kérdező szavazást indított:
pszichológus váltás
maradj még
ne járj
5 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Az önismereti, lelki munka nemcsak ott tud zajlani az üléseken, hanem olvashatsz ezzel kapcsolatos könyveket is és hétköznapi szituációkban is gyakorolhatod egész nap az asszertivitást, a pozitív hozzáállást, a problémák módszeres megközelítését. Így is hosszú idő, míg a változások rutinná válnak. A pszichológus valamennyit tud egyenesíteni és ezáltal rövidíteni az utadon, de ha tőle várod a megoldást és nem dolgozol magadon, akkor könnyen csalódás lesz a vége. A váltásnak én nem látom értelmét.
ma 06:31
 2/4 anonim ***** válasza:
37%

Kérdezd meg hogy meddig fogja ezt még folytatni ezt a hallgatózást.

Egyébként meg te tudod hogy mire van szükséged, van akinek csak arra, hogy jól kifecsegje magát a pszichológusnál aki meghallgatja.

Ha spéci terápiát szeretnél akkor menj máshoz.

Ezt tisztázd le vele hogy miből és hogyan fog ez a ketelés állni.

Szó nélkül biztos nem váltanék. Beszéld meg vele.

ma 06:32
 3/4 anonim ***** válasza:
34%

A pszichoterápián nem fognak neked tanácsolni semmit. Nem azért vannak.

Kérdeznek. Neked magadból kell kiásni a megoldókulcsot. Pont jól csinálja. Gondolom az "egy kérdést tesz fel" részt eltúloztad, hiszen te azt gondolod, hogy mondod, mondod a dolgaidat és ugye felteszed a kérdést, hogy mit csinálj. Na erre nem fog válaszolni, hiszen azért vagy ott nála, hogy te magad vàlaszold meg azt, hogy mit csinálj.

És nem 5 alkalom után. Lehet 500 után.

Sehol nem láttam még olyat, hogy a gyerekkortól induló 20-30-40 évnyi kínlódás, szenvedés 5 óra alatt elmúlik.

ma 06:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első néhány ülés csak arra való, hogy megismerjen.

A terápia majd utána kezdődik.

ma 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!