Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 27 évesen sose volt senkim és...

27 évesen sose volt senkim és úgy érzem már nem is lesz ez miatt egyre jobban gondolkozom az öngyilkosságon?

Figyelt kérdés
jan. 9. 04:10
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem egy, és nem két embert ismerek, akiknek 27 éves kora után lett valakije. Pl nekem is. Ettől még véletlenül se legyél öngyilkos. Kánya Katához egyébként javaslom elmenni, nekem pl egy elég meghökkentő dolgot javasolt. Nem azonnal, de eredménye is lett.
jan. 16. 19:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezt a hülyeséget felejtsd is el! 31 éves vagyok Általános iskola 4. vagy 5. osztályában volt egy lány aki tetszett nekem. Levelet írtunk egymásnak és egyszer kaptam tőle egy puszit az arcomra aztán pont Valentin nap volt mikor bejelentette, hogy elköltöznek Budapestre. Azóta hiába próbálkozok soha nem kellettem senkinek. "Bocs nem vagy az esetem" stb... ilyeneket kapok válaszul. Pedig szórakoztató tudok lenni, reménytelenül romantikus stb... A környezetemben szinte minden nap megkapom, hogy milyen jóképű fiatal ember vagyok... de hiába ha senkinek nem kellek. Mostanában még inkább ezt érzem és eszembe is jut néha hogy biztos, hogy macskás öregember leszek akinek lesz vagy 10 macskája. :D Amúgy néha még eszembe jut az öngyilkosság de az túl egyszerű lenne. Nem nagyon vagyok vallásos de azt vallom, hogy az Élet Isten ajándéka. Nagyon megbecsülöm az életet főleg amióta rájöttem, hogy nekem feladatom van. Kb 2-3 éve egy nap vagy 5x majdnem elütöttek mert figyelmetlenek voltak de csodával határos módon valahogy mindig megúsztam. Most 2024 Novemberében amikor 16 óra körül már elég sötét volt akkor Kaposváron a plázánál akartam átmenni egyik oldalról a másikra balról jött 1 autó meg is állt ott integetett a kezével, hogy átenged és mikor kiléptem az autó elé abban a pillanatban beletaposott a gázba és fékezés nélkül közeledett felém én meg szedtem a lábaimat ahogyan csak tudtam és mikor már úgy volt, hogy a bal lábamon a vádlimnak biztos nekimegy az autó akkor abban a pillanatban hírtelen lefulladt és megállt még nem is gurult mintha egy láthatatlan fal lett volna a kocsi meg én közöttem aztán már a túloldalról néztem, hogy mi van a sofőr meg beindította az autót és ment tovább mintha nem történt volna semmi. Szóval 31 évesen még se szex se csók. De nem adom fel mert érzem, hogy valaki vár rám csak még nem találtuk meg egymást. :)
jan. 17. 02:45
 13/13 Senior Séf ***** válasza:

"Akad, aki egy lovat képes eltitkolni, de"

Helyes. Jól kibaszol más, kitartóbb emberekkel.

jan. 17. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!