Ha egy kokainfuggot elzarnak, mennyi ido utan lesz normalisabb?
Figyelt kérdés
Ha tegyuk fel van egy kokainfuggo ember aki agressziv, paranoias, kenyszerkepzetei vannak es tegyuk fel elzarjak 1 vagy 2 honapra peldaul bortonbe (ahol nem tud droghoz nyulni es bevan zarva) akkor varhato javulas reszerol?
Tudom h a fuggosege nem fog elmulni, de mondjuk ennyi tiszta ido utan, kepes majd tisztan felmerni a helyzetet hogy miket csinalt elotte, belatni h h viselkedett stb? Vagy felejtos? Akinek van tapasztalata irja meg legyen szives...
jan. 8. 18:53
11/11 Luna2 válasza:
Én soha életemben nem drogoztam ,viszont egy ismerős most ugrott ki az erkélye ablakán kokain miatt valószínű ,sajnos O évtizedek óta használta ,gondolom néha jobban ,néha kevésbé családja van gyerekei jól mukofo üzlete mindene megvolt ...de a szert nem tudta letenni ..A férjem mikor látta mindig mondta neki ne csináld stb stb tagadta előtte ,ezért nagyon ritkán láttuk ,,sajnálom nagyon ,mert ennek ellenére jószívű ember volt és persze szegény családja mit elhet át rossz belegondolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!