1/10 anonim válasza:
Nem. Olyanokkal tudnál beszélni, akik azt állítják, pszichiáterek.
3/10 anonim válasza:
Egy pszichiáter nem süllyed odáig, hogy gyakorizzon. Azért a kérdésedet felteheted, a köz tapasztalata is mondhat valamit.
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szorongok már napok óta. Állandóan azon jár az eszem, hogy csinálok valmi butaságot és bajba kerülök miatta. Halloween-kor is lementem a telepre, nem tudtam magamról és olyanokat csináltam, mintha székelnem kéne. Lehúztam a nadrágom és behajoltam, hogy majd elvégzem a dolgom. Az lett a vége, hogy apám szedett össze, de eljárás indult ellenem, amit még nem értek. 2 hét Balassagyarmati kezelés után kiengedtek. Most megint elment a kép délután, de csak otthon voltam, szerencsére nem mentem ki...
tegnap 19:17
5/10 A kérdező kommentje:
Folyton ilyeneket csinálok, ha nem tudok magamról, és hát nagyon ciki
tegnap 19:20
7/10 anonim válasza:
Milyen diagnózissal, kezeléssel engedtek ki? Szert nem használsz? Sétálj be a pszichiátriára.
8/10 A kérdező kommentje:
7 Sokat biozok, meg herbál, annyira már nem mondjuk, de régen elég sokszor. Valami skizo dolgot hangoztattak bent az orvosok am. Csak nem tudom elérni őket, mer amíg bent voltam tudtam nekik üzenni. Gondoltam valmire és úgy is lett, jöttek be rögtön. Folyton álmodtam velük, ott volt mindenki akit ismerek. Nagyom sokan bejöttek. Hoztak Hellt, meg cigiztem velük
tegnap 20:55
10/10 anonim válasza:
Abba kéne hagyni a szerhasználatot, mert egyre mélyebbre süllyedsz, abból felfelé nincs út. Menj be a pszichiátriára. A szerhasználatodról is beszélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!