Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudom leszoktatni magam...

Hogy tudom leszoktatni magam a sírásról?

Figyelt kérdés
Kiskoromban történtek miatt nagyon érzékennyé váltam és ezt nem nőttem ki. 17 éves vagyok lassan felnőtt és nagyon zavar, hogy a legapróbb dolgoktól is elerednek a könnyeim. Változtatni akarok rajta. Megakarom tanulni kontrollálni. Ha valakinek van ötlete hogyan tudnám kezelni kérem írja le

jan. 6. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Pszichológussal. Nem érzed jól magad a bőrödben, nyilván összetett okok miatt. Nem kell magadat kúrálni, ha eddig se sikerült, hiába próbáltad. A teljes személyiségeddel kell foglalkozni a háttered ismeretében. Nincs univerzális csodaszer.
jan. 7. 00:12
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Ne sírj. Nincs erre módszer, felkell nőni. Majd elmúlik magától amint olyan dolgokat tapasztalsz ami téged is önzővé, nem tőrödőmé tesz
jan. 7. 00:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!