Kit tudnék felkereseni ilyen problémával?
Figyelt kérdés
12éve vezetek, soha nem történt semmi sőt imádtam vezetni mindenhol. 1 hónapja kezdődött, hogy mikor vezetek olyen érzés félelem jön rám, hogy valakit elütök és képes vagyok megfordulni és újra elmenni arra és ez minden olyan zebránál van ahol nincs jelzőlámpa. Férjemnek elmondtam, de szerinte butaságokat beszélek, mert valakit elütni azt rögtön észrevenném másik, h jó sofőr vagyok és óvatos, de egyszerűen nemtudom leküzdeni. Pedig tudom, h nemcsináltam semmit, de akkor is...,és már megőrülök annyit idegeskedem...tegnap 13:36
1/3 anonim válasza:
Ejszaka feketeruhas gyalogosokat nehez eszrevenni, menj lassabban zebranal a megengedettnel.
2/3 A kérdező kommentje:
Este nagyon óvatos voltam mindig is,pont ezért és a nem kivilágított biciklisek miatt.Ez az érzés nappal is ugyan úgy fent áll.látom,hogy nincs ott senki de pár perc után belém hasít egy érzés,hogy mi van ha volt!sajnos ott tartok hogy nemszeretnék vezetni,pedig kell.
tegnap 13:52
3/3 anonim válasza:
Szerintem egy olyan kényszerbetegség szerű dolog. El kellene menni pszichológushoz vagy ha kell pszichiáterhez.
Nekem pl olyan van, tudom hogy nem vasaltam egy hete, de képes vagyok visszafordulni reggel munkába menet, nem-e működik mégis a vasaló. Sokszor félek bekapcsolni a vasalót, nehogy véletlenül úgy maradjon. Ez is kényszerbetegség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!