Ez mi a barátnőmtől?
2 mélyebb kapcsolati ponton vagyunk. Az egyik tavaly január elején volt. Akkor is az volt mint a mostaninál hogy elmentünk vasarolni meg neki állt pakolni a szobába másnap mikor beszéltünk mélyebben a gondjainkról.
Akkor is és most is azt kértem legyünk többet együtt, figyeljen a pénzre stb
Mondta hogy menjünk vásárolni mind a két esetnél, bár tudja nem szeretem, de ha nemet mondok akkor az van h ő menni akart ( tette amit kértem) én meg nem, így hogy változzon..
Mindket esetben ugyanaz: lelkes másnap, bújik aztán tervezgez amiből semmi nem lesz. Első program vásárlás , majd pakolászás
Jaa, értem, bocsi.
Egyébként milyen idősek vagytok? Nem szám szerint kérdezem. Ha pl fiatalok vagytok, előttetek az élet. Szóval ha most még eleinte kiélitek magatokat azzal nem feltétlen van baj.
Hát azt tudom ehhez hozzáfűzni, hogy beszélj vele még egyszer, bár ha ennyire nem volt értelme, valószínűleg most se lesz, de azért próbáld meg. És húzz meg egy határt, hogy hányszor játszhatja még el ezt, ha azt átlépi, akkor kapcsolat vége. Vagy ha el tudod ezt fogadni, akkor ja, maradj vele. Abban nem hiszek hogy az emberek változnak, ha ő maga, saját maga miatt meg akar változni, ráeszmél erre hogy ez így nem jó vagy valami, akkor változni fog. De ha egészen máshogy látja a dolgokat, akkor beszélgethetsz vele akármennyit, nem hiszem hogy máshogy fogja csinálni a dolgokat.
2es pont ugyanez volt egy éve is. Szinte teljesen az történt mint most.
30asok vagyunk.
Sajnos tudom már, mert az elmúlt év is ilyen volt hogy tervez meg elmondja mit akar , meg változtat ideig óráig aztán ennyi. Nem tartós kis ideig tartja aztán ennyi. Amint tenni kell akkor már azt nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!