Hogy lehet ebből kimászni? Bármilyen ötlet jöhet.
Figyelt kérdés
Eleve depressziós vagyok és generalizált szorongással küzdök. Nagyon nehéz évem volt teljesen kimerültem és abbam bíztam az év végi 10 nap kihúz a bajból és tudok regenerálódni helyrerázni magam fizikailag és mentálisan is. Erre mindjárt másnap covidos lettem és itthon ülök bezárva egyedül. Az első 5 napban orvos sem volt, 39 fokos lázzal szenvedtem éjszakánként magamra maradva. Most már fizikailag javul a helyzet de mentálisan iszonyú állapotba kerültem. Úgy érzem képtelen vagyok folytatni tovább az életet. Semmi nem érdekel, egy nagy üresség és tehetetlen düh amit érzek.jan. 1. 17:21
11/12 anonim válasza:
Van online pszichológus, azt betegen is tudod, persze az se olcsó.
12/12 anonim válasza:
Azt vettem észre, hogy én is generalizált szorongással küzdök. Lassan, szűk két hónap alatt alakult ki. Kb 7 éve pánikom volt, most az nincs. Gyógyszer hatására vagy sem nemtudom. Szorongok, agyalok, belül érzek kisebb-nagyobb feszültséget. Aztán bevettem két 0.25-ös frontint, negyed óra alatt feloldódott. Használom a mélylégzés technikát, de az autogén tréning is hasznos lehet. Belegondoltam, mi az amin nem tudok úgyse változtatni, akkor meg minek idegesítsem magam? Mindig csak az adott problémára kell fókuszálni, ami valós. A többire ráér akkor mikor itt az ideje. Most szerintem nézz meg egy Bud Spencer Terence Hill filmet, pl a Nyomás utána címűt, engedd el magad, kizökkent teljesen. Nekem segített! Komolyan, öszintén mondom! Sok sikert, és szorítok, hogy feloldódj! A dolgok alakulnak. Nem törvényszerű, hogy csak a rossz következzen be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!