Hogy lehet ebből kimászni? Bármilyen ötlet jöhet.
Próbálj meg esetleg egy pszichológust...
Amíg nem találsz addig mindenképpen valami mozgás, akár egy 5 perces séta a ház körül, bármi.
Én nekem még az segített, hogy pszichológiáról tanultam, vagy csak rákérdeztem magamban, hogy "miért érzem így magam" vagy mi az amit valójában érzek stb
Ezek nem tudom, hogy mindenkinek működnek-e, de nekem rengeteget segített.
Küldesz egy pszichológust ide házhoz és fizeted is? Vagy hogy kell ezt elképzelni? ;)
Persze covidosan setálok egyet a minusz 10 fokban begyulladt torkkkal meg taknyosan, köhögve. "Remek" ötlet.
Az sz@r ügy. Az én ismerősi körömben van pánikbeteg, szorongó, depressziós, öngyilkos gondolatokkal küzdő… nagyon szerencsés vagyok! :)
Bárkit hívok, totál megért.
Sajnos ebből így hirtelen nem igazán tudsz máshogy kijönni, mint valakivel beszélsz aki úgy ahogy megért. Hosszabb távon már egyszerűbb lenne, pszichiáter, SSRI szerek, mellé egy kis frontin és terápia.
Csak hogy most neked ez pillanatnyilag nem megoldható. Valakivel beszélned kell, egyedül befordulsz. Ha tényleg senki nincs, akkor filmezz, ha van alkohol, nyomj be egy pohárral.
Covidos vagyok. Erre igyak alkoholt? :/
Viccesen hangzott az első mondatod. Tényleg tiszta mázli ennyi lelkibeteg barát. :D
Amúgy tudom igen, csak így elolvasva vicces.
Még a kollegám sem érti mi bajom van aki ugyan így beteg lett és beszéltünk minden nap.
Mondjuk ő nem volt egyedül mert vele volt a felesége.
Nem iszom alkoholt és nem hinném, hogy ez lenne a megoldás bármire is.
Nem nekem van feleségem hanem a kollegámnak és köszöni ő mentálisan jól van.
Oke, akkor ne igyál. Amúgy én sem iszom már nagyon régóta. Antidepresszánst szedek. Már harmadszor kezdem mert mindig rendbe jöttem és évekre elhagytam de egy idő után megint jött a szorongás meg a pánik. Ha nagyon nagy a gáz, frontint nyomok meg relax technikák. Nekem ha valakivel telón beszélek az jót szokott tenni, de szerencsére mostanában már jobb a helyzet. Amúgy nem vagy egyedül, világszinten több száz millió ember szenved generalizált szorongásban, a depressziósok száma is kb 300 millió.
Milyen jó kis közösség részei vagyunk nem? :)
Frontin az van itthon.
Elhiszem de én senkit nem ismerek aki hasonló problémákkal küzdene.
Szerintem sokan titkolják és ennek nem így kellene lennie ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!